miercuri, 15 ianuarie 2014

Reparatii frigidere Arctic in Bucuresti

Arctic Gaesti cel mai mare producator de frigidere din Romania, Frigiderele Arctic au o garantie de 3 ani.
Arctic este o companie producătoare de electrocasnice din România, înființată în 1968 la Găești. 
   În anul 2002, compania a fost cumpărată de grupul Arçelik (Turcia), care produce și distribuie la nivel mondial electrocasnice mari și mici, componente și aparatură electronică.
   Arctic este cel mai mare producator de electrocasnice din Romania cu o vechime de peste 45 de ani si detine in prezent 3 branduri pe piata romaneasca :Arctic, Beko si Grundig.
   Produsele Arctic beneficiaza de o garantie integrala de 3 ani insa problemele pot aparea atat in perioada de garantie cat si dupa expirarea acesteia.


Cea mai intalnita defectiune cu care se confrunta frigiderele si combinele frigorifice Arctic este pierderea de freon.
Cea mai des intalnita defectiune la frigiderele si combinele frigorifice Arctic este legata de aparitia de pori si fisuri in instalatia frigorifica.Conductele cu probleme sunt din aluminiu de proasta calitate si sunt inglobate in izolatie facand inlocuirea lor foarte dificila chiar imposibila in unele cazuri. Noi putem rezolva aceasta problema prin montarea unor conducte din cupru in locul celor din aluminiu lucru ce va face ca frigiderul sa nu mai piarda agentul frigorific .


Unele modele de frigidere Arctic cu probleme la placa electronica.
O alta problema este defectarea placii electronice .In unele cazuri modulul electronic se poate repara acest lucru insemnand un cost redus de pana la 50% fata de situatia in care se va inlocui placa electronica defecta cu una noua.

Mai apar probleme cu termostatul sau electrovalva prezente la frigiderele Arctic cu un singur compresor.
Rareori mai apar probleme cu termostatul sau cu electrovalva prezenta numai la modelele cu un singur compresor si control separat al temperaturii in compartimente.


Oricare ar fi problema dumneavoastra daca vreti sa o rezolvati ne contactati la:

Program de lucru – reparatii, intretinere, complectare Freon , inlocuire compresoare, vaporizatoare, condensatoare,  etc.
   Tel (004) 0770 429 366 
 metalocasnicabucuresti@gmail.com
       


Sau pe web la:


Va multumim si va asteptam oricand este nevoie cu stima si respect echipa servicefrigider.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doriti sa ne intrebati ceva sau aveti o problema folositi acest formular.

Postări populare