luni, 17 februarie 2014

Reparatii Frigidere Ariston - Service Ariston

Ariston frigidere fiabile cu design inovator si atractiv.
      Aparatele Frigorifice Ariston fac parte din gama de lux , acestea s-au facut remarcate printr-un design atractiv  la interior si la exterior dar si prin faptul ca au incorporate  tehnologii de ultima generatie.
      Consumul redus de energie electrica vine si el ca o complectare la avantajele  frigiderelor Ariston, acestea sunt  incadrate in clasa de consum A++.


Probleme - Pierderile de freon pot duce pana la defectarea compresorului .
      In decursul timpului si cu experienta dobandita va putem detalia si cateva probleme ce apar la frigiderele Ariston dupa aproximativ 3 - 5 ani :
      Problema cea mai des intalnita este legata de pierderile de freon deoarece o parte din conductele situate in peretele frigiderelor sunt din aluminiu foarte subtire si cedeaza in timp. In functie de cat de mare este fisura frigiderul nu mai raceste bine sau la combine partea de frigider nu mai raceste dar congelatorul inca isi mai face treaba sau nu mai face nici sus nici jos.
      Datorita acestei aparent banale defectiuni se poate ajunge pana la compromiterea compresorului deoarece acesta va merge in continuu, noi va sugerem daca sesizati ca aveti aceasta problema sa scoateti frigiderul din priza si sa ne contactati.

Componentele electronice – Pot fi si acestea compromise datorita fluctuatilor de curent.
Modulul electronic (placa electronica)- se poate defecta  datorita fluctuatiilor de tensiune din reteaua de distributie a energiei electrice sau pur si simplu pentru ca anumite componente de pe placa electronica cedeaza.
Costul acestui  modul electronic este destul de mare,  dar noi   va propunem reparatia modulului vechi la un pret acceptabil , acestea pot fi reparate in proportie de 95% din cazuri.
Depuneri de zapada anormale
Cazurile in care apar depuneri de zapada  anunta iarasi o functionare necorespunzatoare ce trebuie remediata in cel mai scurt timp, daca aveti  frigider Ariston No-Frost va puteti confrunta cu situatia in care frigiderul sa nu mai raceasca bine in timp ce congelatorul aparent arata ca este in regula , cel mai probabil este vorba de o depunere de gheata pe vaporizator . Depunerile de zapada apar atunci cand una sau mai multe componente implicate in dezghetarea automata nu mai functioneaza corespunzator: senzor, rezistenta etc.

Daca aveti probleme cu aparatele frigorifice Ariston va stam la  dispozitie de Luni pana Sambata , inclusiv Duminica preluam comenzi.
- deplasare rapida la domiciliul clientului.
- identificarea corecta a defectiunii.
- remedierea rapida a defectiunii.

Oricare ar fi problema dumneavoastra daca vreti sa o rezolvati ne puteti contactati la:
   Tel (004) 0770 429 366 
 metalocasnicabucuresti@gmail.com
       

Sau pe web la:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doriti sa ne intrebati ceva sau aveti o problema folositi acest formular.

Postări populare