marți, 25 februarie 2014

Reparatii frigidere Beko - Service Combine Frigorifice Beko

Frigiderele Beko, inovatie  tehnologie si eficienta energetica.
Marca Beko poate fi descrisa ca “neobisnuit de ingenioasa”. Frigiderele Beko au un design deosebit si beneficiaza de tehnologii de ultima generatie in materie de control al temperaturii si eficienta energetica. De curand producatorul a extins garantia frigiderelor Beko la 5 ani insa acest lucru nu inseamna ca acestea sunt scutite de probleme de functionare.

Pierderile de freon, cele mai intalnite defectiuni la modelele de frigidere Beko.
Din experienta noastra in timp putem detalia cateva probleme ce apar la frigiderele Beko dupa o perioada de aproximativ 3-4 ani :
Cea mai des intalnita defectiune este legata de pierderile de freon deoarece o parte din conductele situate in peretele frigiderelor se fisureaza (apar pori). Odata aparute aceste fisuri frigiderul nu mai raceste bine, in cele mai multe cauze ajungandu-se si la defectarea compresorului daca functioneaza in continuu mai multe zile . Solutia pe care v-o propunem este inlocuirea acelor conducte din aluminiu cu conducte de cupru si reincarcarea instalatiei frigorifice cu freon
.

Service combine si frigidere marca Beko
Tehnologia No Frost nu este  scutita de problemele deoarece apar deficiente la senzori de temperatura.
O alta problema o intalnim la frigiderele Beko cu sistem de racire  No-Frost unde datorita defectarii senzorilor de temperatura nu se mai realizeaza dezghetarea automata lucru ce duce la depunerea excesiva de gheata pe vaporizator. In acest caz temperatura din congelator pare normala insa in frigider datorita lipsei circulatiei aerului rece vom avea temperaturi de peste 10 grade Celsius iar alimentele se vor altera.

Uneori apar probleme si datorita modului de incarcare excesiva.
In timp mai pot aparea probleme cu usa frigiderului datorita greutatii rezultate din incarcarea excesiva a interiorului acesteia cu sticle si PET-uri rezultatul fiind uzura prematura a bucsii de teflon aflata in partea inferioara a usii. Odata cu deplasarea usii, switch-urile care alimenteaza ventilatorul nu mai sunt apasate moment in care aerul rece nu mai circula in incinte.
Suntem pregatiti sa rezolvam in timp scurt si cu piese originale oricare din problemele descrise mai sus si nu numai.

Daca aveti probleme cu aparatele frigorifice Beko va stam la  dispozitie de Luni pana Sambata , inclusiv Duminica preluam comenzi.
- deplasare rapida la domiciliul clientului.
- identificarea corecta a defectiunii.
- remedierea rapida a defectiunii.

Oricare ar fi problema dumneavoastra daca vreti sa o rezolvati ne puteti contactati la:
   Tel (004) 0770 429 366 
 metalocasnicabucuresti@gmail.com
       

Sau pe web la:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doriti sa ne intrebati ceva sau aveti o problema folositi acest formular.

Postări populare