duminică, 1 decembrie 2013

Reparam frigidere , congelatoare , combine si lazi frigorifice , aer conditionat , agregate frigorifice Bucuresti

Daca cautati un frigotehnist specializat in reparatii frigidere, congelatoare , combine si lazi frigorifice , aparate de inghetata  , racitor de apa , orice aparat frigorific sau instalatie frigorifica , ati ajuns unde trebuie , nu trebuie decat sa ne contactati iar noi venim oriunde pe raza Municipiului Bucuresti, noi va vom rezolva orice problema sau nelamurire cu privire la instalatiile frigorifice pe care le detineti.
Daca aveti o suspiciune in ceea ce priveste frigiderul , combina, lada sau vitrina frigorifica, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru a va ajuta sa preveniti dar si sa remediati eventualele probleme aparute.
Echipa noastra de frigotehnisti calificati va ofera cele mai bune servicii de reparatii frigidere clasice si no frost, congelatoare, combine, vitrine, camere, lazi frigorifice.
Lucrarile de reparatii frigidere, atat modelele clasice cat si cele de tip no-frost se executa cu materiale si utilaje moderne si performante.
Mai jos aveti o parte din lucrarile efectuate de echipa noastra dar  nu este limitat nu numai la asta , daca nu apare cea ce doriti dumneavoastra asta nu inseamna ca nu va putem ajuta contactati-ne si va vom ajuta - Telefoane: Cosmote 0784703865 ;  Email: frigidereservice [@] gmail.com ; www.servicefrigider.ro
- schimbare ventilator, condensatori, compresor/motor, relee termice de pornire, termostate, filtre de umiditate
- constatare disfunctionalitate
- incarcare freon
- sudura
- curatare turbine sau condensator racire
- intretinere frigidere, camere frigorifice, lazi frigorifice
- reparatii in regim de urgenta.
Garantam profesionalism si seriozitate in preluarea sesizarilor si solutionarea disfunctionalitatilor aparatelor dumneavoastra frigorifice.
Asiguram service si reparatii pentru toata gama de frigidere: ARCTIC, ALBATROS, ARDO, AEG, BOSCH, BEKO, FAGOR, POLAR, PLATINIUM, SAMUS, ZILL, ARCTIC, ALASKA, AMICA, ARISTON, BAUKNET, CANDY, DAEWOO, ELECTROLUX, EUROLINE, ELECTRA, INDESIT, GORENJE, GALA, HEINNER, HANSA, HOOVER, HOTPOINT, HYUNDAI, IGNIS, L.G., LUXOR, LIEBHERR, NEI, NEO, MEISTER, MYRIA, OCEAN, SAMSUNG, SIEMENS, SERVIS, TEHNOLUX, TRICITY BENDIX, WESTWOOD, WHIRLPOOL, ZANUSSI etc. ; Daca numele frigiderului dumneavoastra nu apare in aceasta lista nu inseamna ca nu putem sa-l reparam, pur si simplu a fost omis, deci putem repara orice agregat frigorific existent pe piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca doriti sa ne intrebati ceva sau aveti o problema folositi acest formular.

Postări populare